3 BOYUTLU ENDÜSTRİYEL TASARIM 3DS MAX GELİŞTİRME VE UYUM EĞİTİMİ

TEKNOLOJİ - YAZILIM VE TASARIM EĞİTİMLERİ
5.500,00 5.000,00
SATIN AL

3 Boyutlu Endüstriyel Tasarım 3DS Max Geliştirme ve Uyum Eğitimi, endüstriyel tasarım alanında çalışan veya bu alanda kariyer yapmak isteyen bireyler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu eğitim, 3DS Max gibi 3D modelleme ve görselleştirme yazılımını kullanarak endüstriyel tasarım projelerini oluşturma, geliştirme ve uyum sağlama becerilerini öğretmeyi amaçlamaktadır. Bu eğitimimizde; 2D ve 3D nesnelerle çalışmayı, nesneler için malzeme hazırlamayı, görünüm ayarlarını düzenlemeyi, dijital modellerin malzeme ve aydınlatma özelliklerini nasıl düzenleyeceğinizi, sahneye ışık ve kamera eklemeyi ve etkileyici iç mekan tasarımı ve görselleştirme yapmayı detaylarıyla öğreneceksiniz.

Eğitimimize; ilgili bölümün mezunu ve öğrencileri, görsel tasarım ve modelleme alanında çalışanlar ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenler ve kişisel/mesleki gelişimine katkı sağlamak isteyen herkes katılabilmektedir.

1- 3DS Max'in temel özellikleri ve kullanıcı ara yüzünün nasıl çalıştığını öğrenecek ve bu programı en etkin şekilde kullanabileceksiniz.
2- 3D nesnelerin oluşturulması, düzenlenmesi ve şekillendirilmesi için temel modelleme tekniklerini öğreneceksiniz.
3- 3D nesnelere malzeme ve doku eklemek, düzenlemek ve özelleştirmek için gerekli becerileri kazanacaksınız.
4- 3D sahnelerde farklı ışık kaynaklarını nasıl ekleyeceğinizi, ayarlayacağınızı ve yöneteceğinizi öğreneceksiniz.
5- 3D sahneleri render etmek için kamera kontrolünü nasıl kullanacağınızı ve render ayarlarını nasıl özelleştireceğinizi öğreneceksiniz.
6- Nesneleri ve karakterleri animasyonlarla nasıl hareketlendireceğinizi öğreneceksiniz.
7- 3D nesneleri döndürme, ölçeklendirme ve konumlandırma becerilerinizi geliştireceksiniz.
8- Gerçek dünya projelerini 3DS Max kullanarak nasıl uygulayacağınızı öğrenme fırsatı yakalayacaksınız. Bu, endüstriyel tasarım ve mimari projelerde pratik bilgi ve beceri kazanmanıza yardımcı olacaktır.

1- 3DS MAX TEMELLERİ VE KULLANICI ARAYÜZÜ

-3DS Max'in Temel Özellikleri