TEHLİKELİ VE ÇOK TEHLİKELİ İŞLERDE KENT İÇİ RAYLI SİSTEM ARAÇLARI MEKANİK BAKIM VE ONARIMCISI EĞİTİMİ

Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşlerde Kent İçi Raylı Sistem Araçları Mekanik Bakım Ve Onarımı, karmaşık ve özel uzmanlık gerektiren bir alanı içermektedir. Bu eğitimin temel amacı, katılımcılara kent içi raylı sistem araçlarının mekanik bakım ve onarım süreçlerinde güvenlik standartlarına uyum sağlamak, teknik becerileri geliştirmek ve iş sağlığı güvenliği konularında bilgi kazandırmaktır. Eğitim, katılımcıları bu özel alanın gereksinimleri ve tehlikeleri konusunda bilinçlendirerek, işlerini güvenli ve etkin bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanımayı hedefler.

Kent İçi Raylı Sistem Araçları Mekanik Bakım Ve Onarımı Eğitimi, katılımcılara araçların karmaşık mekanik sistemlerini anlama, arıza tespiti ve onarım becerilerini kazanma fırsatı sunar. Ayrıca, bu eğitim, tehlikeli çalışma ortamlarında güvenliği sağlama, acil durum yönetimi ve iş sağlığı güvenliği konularında bilinçlenme gibi konuları içerir. Bu sayede katılımcılar, kent içi raylı sistem araçlarının bakım ve onarım süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek, iş sağlığı ve güvenliği standartlarına uygun bir şekilde faaliyet göstermeyi öğrenirler.

Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli İşler- Kent İçi Raylı Sistem Araçları Mekanik Bakım Ve Onarımcısı Eğitimi’mize;
-Mekanik Bakım Personeli,
-Raylı Sistem Araçları Üretici ve Tedarikçi Şirket Çalışanları,
-Meslek Liseleri ve Meslek Yüksekokullarındaki Öğrenciler,
-Raylı Sistem İşletmecileri katılabilmektedir.

1. Kent içi raylı sistem araçları mekanik bakım ve onarımı eğitimi sayesinde katılımcılar, güvenli mekanik bakım becerilerini kazanır.
  2. Katılımcılar, araçlardaki olası arızaları tespit etme ve analiz etme yeteneğini geliştirir.
  3. Eğitim, katılımcılara kent içi raylı sistem araçlarının karmaşık teknik bilgisi ve pratik becerilerini artırma imkanı sunar.
  4. Katılımcılar, tehlikeli durumlarda etkili bir şekilde müdahale edebilme ve acil durum yönetimi yetkinliği edinir.
  5. Eğitim, katılımcılara iş sağlığı ve güvenliği standartlarına uyum sağlama becerisi kazandırır.
  6. Katılımcılar, kent içi raylı sistem araçlarının bakım ve onarım süreçlerinde etkili bir şekilde ekip çalışması yapabilme yeteneğini geliştirir.
  7. Eğitim, katılımcılara teknik dokümantasyonları okuma ve anlama yetisi edinme imkanı sunar.
  8. Katılımcılar, özel ekipmanların güvenli ve etkili bir şekilde kullanımını öğrenir.
  9. Eğitim, katılımcılara çalışma ortamındaki riskleri değerlendirme yetkinliği kazandırır.
  10. Katılımcılar, mekanik bakım ve onarım süreçlerinde sorumluluk bilinci ve hesap verebilirlik yeteneği kazanır.

1-RAYLI SİSTEM ARAÇLARININ TANITIMI

-Farklı Türdeki Raylı Sistem Araçları, Bileşenleri Ve İşleyişine Dair Genel Bir Tanıtım

2-MEKANİK BAKIM TEMELLERİ

-Temel Mekanik Bakım Prensipleri Ve Teknikleri, Araçların Genel Mekanik Yapısı