STRATEJİK YÖNETİM VE LİDERLİK EĞİTİMİ

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ

Stratejik Yönetim ve Liderlik Eğitimi’nin temel amacı, işletmelerin uzun vadeli hedeflerine ulaşmalarını sağlamak üzere stratejik bir perspektife sahip liderler yetiştirmektir. Bu eğitim, liderlerin organizasyonun iç ve dış dinamikleri arasındaki ilişkileri anlamalarını, etkili stratejiler geliştirmelerini ve bu stratejileri başarılı bir şekilde uygulamalarını hedefler. Stratejik Yönetim Ve Liderlik Eğitimi, katılımcılara gelecekteki belirsizliklere karşı adapte olma becerileri kazandırmak, inovasyonu teşvik etmek ve sürdürülebilir rekabet avantajları elde etme stratejilerini oluşturma konusunda derinlemesine bir anlayış geliştirmelerine odaklanır.

Bu eğitim programının kapsamı, stratejik düşünceyi geliştirme, liderlik becerilerini güçlendirme, kriz yönetimi, değişim yönetimi, takım oluşturma ve etkili iletişim gibi konuları içermektedir. Ayrıca, işletme stratejilerini formüle etme, uygulama ve değerlendirme süreçlerini kavramak, liderlik vizyonunu oluşturmak ve organizasyonel mükemmeliyeti teşvik etmek için gereken becerileri edinme amacı güder. Bu sayede, katılımcılar stratejik düşünce ile liderlik yeteneklerini birleştirerek organizasyonlarını daha etkili bir şekilde yönlendirebilir ve sürdürülebilir başarıya ulaşabilirler.

Stratejik Yönetim ve Liderlik Eğitimi’mizde;
-Üst Düzey Yöneticiler ve İdari Kademe (CEO'lar, Genel Müdürler, Başkanlar, İdari ve Stratejik Planlama Birimi Yöneticileri, Finans ve Operasyon Yöneticileri),
-Orta Kademe Yöneticiler (Bölüm Müdürleri ve Şefleri, Proje Yöneticileri, İnsan Kaynakları ve Pazarlama Yöneticileri),
-Girişimciler ve İş Sahipleri (İşletme sahipleri, Girişimciler ve KOBİ yöneticileri),
-Stratejik Planlama ve Geliştirme Uzmanları (Strateji Geliştirme Uzmanları, İş Geliştirme Yöneticileri, Stratejik Planlama Analistleri),
-Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Liderler (Kamu sektöründe yöneticiler, Sivil toplum kuruluşları liderleri),
-Üniversite öğrencileri ve Yeni Mezunlar İlgilileri katılabilmektedir.

1- Organizasyonel hedeflere uygun stratejiler geliştirebilecek düzeyde stratejik planlama yetkinlikleri kazanacaksınız.
2- Eğitim sayesinde, liderlik becerilerinizi artırarak, etkili liderlik rolüne daha iyi adapte olacaksınız.
3- Değişim süreçlerini yönetme ve organizasyon içinde değişimi etkili bir şekilde yönlendirme becerilerinizi geliştireceksiniz.
4- Stratejik iletişim becerilerini güçlendirerek, liderlik vizyonlarını daha etkili bir şekilde paylaşma yetkinliği kazanacaksınız.
5- Eğitim, katılımcıların riskleri tanıma, değerlendirme ve etkili kararlar alma yeteneklerini artırmalarına olanak sağlar.
6- İşbirliği ve takım çalışması becerilerinizi geliştirme, ekipleri daha etkili bir şekilde yönetme konusundaki yetkinliklerinizi arttıracaksınız.
7-Veri analizi ve stratejik analitik yeteneklerini güçlendirerek, bilgiye dayalı kararlar alma konusunda daha yetkin hale geleceksiniz.
8- İnovasyonu teşvik etme ve sürdürülebilirlik konularında bilgi sahibi olma yeteneklerinizi arttıracaksınız.Formun Üstü

1- STRATEJİK DÜŞÜNCE VE PLANLAMA

7- PERFORMANS YÖNETİMİ VE ÖLÇÜM

-Performans Değerlendirme Sistemleri