TEMELDEN İLERİ SEVİYEYE AUTOCAD EĞİTİMİ

TEKNOLOJİ - YAZILIM VE TASARIM EĞİTİMLERİ

Temelden İleri Seviyeye AutoCAD Eğitimi, katılımcılara Autodesk tarafından geliştirilen AutoCAD yazılımını kullanarak 2D ve 3D tasarımları oluşturma yeteneklerini kazandırmayı amaçlayan kapsamlı bir eğitimdir. Temelde, bu eğitim katılımcıların AutoCAD'in temel özelliklerini ve araçlarını kavrayarak kendilerini bu alanda geliştirebilmeleri için tasarlanmıştır.
     Başlangıç seviyesindeki katılımcılar, çizim temellerini, katman yönetimini, çizim ölçeklendirme ve ölçü sistemlerini anlama gibi konuları içeren temel yetenekleri öğrenirler. Eğitim ilerledikçe, katılımcılar daha karmaşık konulara odaklanır ve 3D modelleme, nesne düzenleme, baskı ayarları ve katman yönetimi gibi konularda daha derin bir anlayış geliştirirler. Ayrıca, projelerin tasarım ve düzenleme süreçlerinde verimli çalışma yöntemleri öğretilir.
     Bu eğitim, mühendislik, mimarlık, iç mimarlık, grafik tasarım ve benzeri alanlarda çalışan profesyonellerin ve öğrencilerin AutoCAD becerilerini geliştirmelerini ve karmaşık tasarımları etkili bir şekilde yönetmelerini sağlayarak, endüstride rekabet avantajı elde etmelerine olanak tanır.

Temelden İleri Seviyeye AutoCAD Eğitimi’mize;
-Mühendisler,
-Mimarlar Ve İç Mimarlar,
-Grafik Tasarımcılar,
-Şehir Planlama Ve Tasarımıyla İlgilenen Profesyoneller
-Ürün tasarımı ve endüstriyel tasarım alanında çalışanlar
-İnşaat Mühendisleri, Proje Yöneticileri Ve Benzeri Sektörde Çalışanlar
-AutoCAD'e Yeni Başlayan Öğrenciler Ve Farklı Bir Kariyer Hedefleyen Bireyler
ve AutoCAD'i kullanarak tasarım becerilerini geliştirmek isteyen herkes katılabilmektedir
.

1-AutoCAD'in kullanıcı arayüzünü başarıyla kullanarak, çizim ve modelleme işlemlerini etkin bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.
2-Temel ve karmaşık 2D çizimler oluşturabilecek ve aynı zamanda 3D modelleme konusunda yetkinlik kazanabileceksiniz.
3-AutoCAD projelerini organize etme, çizimleri düzenleme ve verimli bir şekilde yönetme yeteneklerine sahip olabileceksiniz.
4-Çizim standartlarına uygun olarak çalışabilecek, baskı ayarlarını düzenleyebilecek ve profesyonel çizimler oluşturabileceksiniz.
5-Kısayol tuşları ve zaman tasarrufu sağlayan teknikleri kullanarak AutoCAD'de hızlı ve verimli bir şekilde çalışabileceksiniz.
6-Karmaşık düzenleme ve modifikasyonları başarıyla gerçekleştirebilecek, blok ve referans dosyalarını etkili bir şekilde kullanabileceksiniz.
7-Karmaşık 3D modeller oluşturabilecek, render alma ve görselleştirme konularında yetkinlik kazanabileceksiniz.

1-TEMEL ÇİZİM KOMUTLARI

-Çizgi, Daire, Dikdörtgen, Çokgen Gibi Temel Çizim Araçları